Káca Tanya Programok Gasztronómia Szállás Galéria Térkép Kapcsolat

Főoldal / Gasztronómia / Különleges húskészítményeink
Különleges húskészítményeink
Adatok, információk

A különféle húsokhoz a mangalica zsírszalonna megfelelő aránya adja meg a kolbászok és szalámik különleges harmóniáját. Három féle ízesítésben készülnek: csemege, pikáns (kicsit csípős) és pokol (nagyon erős).

 

Termékeink:


kecske-mangalica,

bivaly-mangalica,

szürkemarha-mangalica,

szamár-mangalica.


Új képek és videók a Galériában!!

részletek

Népi sütés tanfolyam Kánban

Előre megbeszélt időpontban

részletek

Tüke Piac, Kossuth tér

Minden páros héten, péntekén a Kossuth téren

részletek

Sajt kóstolás

Hagyományos sajtkonyha remekei.

részletek


Káca Tanya
A dombok által körülzárt kis tanyán patakocska szalad végig, festői környezetben őshonos magyar állatoknak nyújt otthont a 100 hektáros területével. Kép és videógalériánkban megnézheti Káca tanya és a környéken készített képeinket valamint videóinkat.
Hírlevél
Amennyiben érdekli aktuális programjaink, kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.
Név
Email

Káca Tanya Programok Gasztonómia Szállás Galéria Térkép Kapcsolat
website: